Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Happy new beginnings!

Happy new beginnings!

Έπειτα από αρκετά χρόνια στον χώρο της διαχείρισης εθνικών και διεθνών διοργανώσεων, δόθηκε η ευκαιρία να δημιουργήσουμε από το μηδέν μια εταιρεία με αυτό το αντικείμενο ενασχόλησης! Η συγκίνηση μου για αυτό που επρόκειτο να αναλάβω ήταν το ίδιο έντονη με τον ενθουσιασμό και την ανυπομονησία για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό! 

Γύρω στα τέλη του 2014, σε ένα καφέ, στην Ηλιούπολη, ο Αλέξανδρος, ο Αντώνης -και οι δύο υπηρετούν πολλά χρόνια στον χώρο ιατρικών εξελίξεων και ασφαλιστικών υπηρεσιών- και εγώ, δίναμε σάρκα κι οστά σε μία εταιρεία που θα αποτελούσε το δικό σου, προσωπικό συνεργάτη στην επόμενη εκδήλωση [your local partner]. Έπειτα από 1 χρόνο, αλλεπάλληλων  συναντήσεων, καταλήξαμε στην κατάλληλη χρονική στιγμή να υλοποιήσουμε την ιδέα μας και να επενδύσουμε εμπειρία και συναίσθημα. Πίστεψα πολύ αυτό το εγχείρημα. Τόσο, όσο να με κάνει να αφήσω σε δεύτερη μοίρα όλα εκείνα με τα οποία ασχολούμουν τότε και να στρέψω ολοκληρωτικά το ενδιαφέρον μου σε αυτό. Το καλοκαίρι του 2016 δουλέψαμε σκληρά και επισταμένως πάνω στο δικό μας business plan. Παρά την απορυθμισμένη αγορά εργασίας και τις κατ’ επέκταση αμφίβολες προοπτικές, δεν πτοηθήκαμε διόλου!

Σε πείσμα των καιρών, συνεργαστήκαμε με προσήλωση και επαγγελματισμό, κατά τη διάρκεια του διετούς αυτού ταξιδιού για αυτή τη νέα, δυναμική, επιχειρηματική κίνηση. Το Σεπτέμβριο του 2016 ιδρύσαμε κι επίσημα την εταιρεία, με όνομα, όραμα και δυνατούς partner. Expert Events είναι η επωνυμία της εταιρείας, τμήμα του ομίλου Expert Opinion, που προσφέρει έγκυρες κι αξιόπιστες υπηρεσίες ιατρικής πραγματογνωμοσύνης. Σε ένα κτίριο στο κέντρο της Αθήνας, δίπλα στην Ηρώδου Αττικού και λίγα μέτρα μόλις από τον Εθνικό Κήπο, φιλοξενούνται τα γραφεία μας. Αυτός ο χώρος είναι το «εργαστήριο» έμπνευσης, έρευνας, αλλά και υλοποίησης σε κάθε έργο μελέτης.

Η φιλοδοξία μας είναι κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας, μέσα από πράξεις, και να κατακτήσουμε τη θέση του προσωπικού σας συνεργάτη! Κύριο αντικείμενο απασχόλησής αποτελούν τα επιστημονικά συνέδρια και οι εκδηλώσεις πάσης φύσεως- εντός κι εκτός συνόρων.. εντός κι εκτός των ορίων, που έχουμε μάθει μέχρι σήμερα. Project, με έμπιστους συνεργάτες που διψάνε για δημιουργία, ξεπερνάνε τον εαυτό τους, δεσμεύονται για το αποτέλεσμα και στο τέλος κάθε έργου μοιράζονται την ίδια επιτυχία. Άλλωστε η δική σας επιτυχία, γίνεται αυτόματα και δική μας!

Εύχομαι να ανταποκρινόμαστε, καθημερινά, στις προσδοκίες σας, να μένουμε πιστοί στη φιλοδοξία μας και να πάμε τη διοργάνωση συνεδρίων και εκδηλώσεων «ένα βήμα παραπέρα».

Θα χαρούμε να σας ακούσουμε και να σας γνωρίσουμε!

Καλή αρχή!

Βερίνα Αλεξανδροπούλου