Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Thalatta Seaside Evoia

Μόλις δύο ώρες μακριά από την Αθήνα, στην παραλία της Αγίας Άννας στη Βόρεια Εύβοια, το Thalatta Seaside Hotel είναι ο ιδανικός προορισμός για την επόμενη επαγγελματική σας συνάντηση. Κατάλληλο τόσο για συνέδρια όσο και για εταιρικά Σαββατοκύριακα και επιχειρηματικές συναντήσεις, το ξενοδοχείο διαθέτει ένα μοναδικό «ανοιχτό» συνεδριακό χώρο ανάμεσα στα πεύκα, μια συνεδριακή αίθουσα, άπλετο χώρο για εταιρικά παιχνίδια στο ξενοδοχείο και στην γύρω περιοχή, μεγάλα σαλόνια και μπαλκόνια για επιχειρηματικές συναντήσεις και μικρές δεξιώσεις.

 

Τα προαπαιτούμενα υπάρχουν: μια μεγάλη αίθουσα συνεδριάσεων με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, ασύρματο δίκτυο και μια σειρά από πολύ-λειτουργικούς χώρους προσαρμόζονται στις ανάγκες σας! Η ανοιχτή βιβλιοθήκη στην παραλία, δίπλα ακριβώς στην παρθένα φύση, προσφέρεται για μικρές συναντήσεις και εκδηλώσεις γεμάτες εκπλήξεις.

 

Τα ευρύχωρα δωμάτια/ σουίτες με το εξαιρετικό design και την κομψή απλότητα εγγυώνται το συνδυασμό μιας πολυτελούς διαμονής με την απόλυτη επιτυχία της εκδήλωσης σας.