Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Συνεδριακές αίθουσες: 12
Συνολική έκταση: 5.000 τ.μ.
Μέγιστη χωρητικότητα: 1600
Έκταση μεγαλύτερης αίθουσας: 1.372 τ.μ.

Costa Navarino

Στην Costa Navarino, κάθε εποχή του χρόνου είναι ιδανική για ποικίλες διοργανώσεις, είτε στους άρτια εξοπλισμένους εσωτερικούς χώρους τoυ Navarino Dunes, είτε στη μοναδική ύπαιθρο. Ο προορισμός έχει ήδη φιλοξενήσει μεγάλες και σημαντικές εκδηλώσεις και αθλητικά γεγονότα

Στην αναζήτηση για συνεδριακά κέντρα στην Πελοπόννησο, το House of Events καλύπτει κάθε ανάγκη καθώς είναι το μεγαλύτερο συνεδριακό κέντρο πολλαπλών χρήσεων στην περιοχή. Προσφέρει τις πλέον προηγμένες υποδομές και υπηρεσίες στις εγκαταστάσεις του, οι οποίες εκτείνονται σε 5.000 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 1.700 άτομα. 

Με τον ιδιαίτερο σχεδιασμό του, διαθέτει τις πιο άρτια εξοπλισμένες αίθουσες εκδηλώσεων στην Πελοπόννησο, με τεχνολογία αιχμής μοναδική στην Ελλάδα. Οι συνεδριακές εγκαταστάσεις του είναι ιδανικές για να φιλοξενήσουν συνέδρια, εταιρικές συναντήσεις, εκθέσεις και ποικίλες κοινωνικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις.

Το συνεδριακό κέντρο περιλαμβάνει μία κεντρική αίθουσα με την ονομασία Τhe Great Hall, 11 συνεδριακούς χώρους από 50 έως 200 τ.μ. καθώς και ένα μεγάλο αίθριο με πρόσβαση στους υπαίθριους χώρους της Agora.

Για τη διαμονή τους σε ξενοδοχείο 5 αστέρων στην Πελοπόννησο, οι σύνεδροι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στο The Westin Resort και στο The Romanos Resort καθώς και τα δύο ξενοδοχεία παρέχουν άμεση πρόσβαση στο αυτόνομο συνεδριακό κέντρο.

*Ορισμένες από τις υπηρεσίες και παροχές λειτουργούν εποχιακά.