Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Συνεδριακοί Χώροι: 9
Συνολική έκταση: 397 τ.μ.
Μέγιστη χωρητικότητα: 500 άτομα

Galaxy Hotel Herakleio

To Galaxy Hotel Herakleio διαθέτει κομψές αίθουσες, οι οποίες μπορούν να αξιοποιηθούν με ποικίλους τρόπους. Εννέα πλήρως εξοπλισμένοι χώροι συναντήσεων και συνεδριάσεων μπορούν να καλύψουν τις επαγγελματικές σας ανάγκες!

 

Οι πολυμορφικές αίθουσες του ξενοδοχείου είναι ιδανικές για κάθε είδους εκδήλωση: από επαγγελματικές συναντήσεις, team building δραστηριότητες, σεμινάρια, ενώ καλύπτουν και κοινωνικές εκδηλώσεις σ’ένα όμορφο φυσικό περιβάλλον. Τις κύριες αίθουσες αποτελούν οι PHAEDRA (120 άτομα), BALLROOM (120 άτομα), PLAZA (265 άτομα), PARK (180 άτομα) και HERMES (136 άτομα) συναρτήσει και της διάταξης που θα επιλέξουμε μαζί. Διαφέρουν στη δομή, τη χωρητικότητα και την έκταση και είναι εξοπλισμένες με υψηλής τεχνολογίας οπτικοακουστικό εξοπλισμό, δωρεάν WiFi & ενσύρματο γρήγορο Internet, υπηρεσία τηλεδιάσκεψης και πολλές ακόμη δυνατότητες που θα διευκολύνουν τη ροή της εκδήλωσής σας.

 

Αν επιθυμείτε να ενσωματώσετε τις γαστρονομικές επιλογές του Galaxy Hotel στη συγκέντρωσή σας, τα εστιατόρια Vetri και Per Se, μπορούν να απογειώσουν την απόλαυση των καλεσμένων σας, με εξαίσιες επιλογές και τοπικές γεύσεις της Κρήτης.