Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Avra Imperial Χανιά

Το Avra Imperial Beach Resort & Spa, ένα νεόδμητο ξενοδοχείο 5 αστέρων στο Κολυμβάρι, σε πολύ κοντινή απόσταση από τα Χανιά, διαθέτει το πιο καινούριο και άρτιο συνεδριακό κέντρο στην Κρήτη. Το ξενοδοχείο αυτό συνδυάζει τέλεια την άριστη υποδομή, με την εξυπηρέτηση και φυσικά το πανέμορφο φυσικό τοπίο της Κρήτης.

Το συνεδριακό κέντρο, συνολικού εμβαδού 2.000 τ.μ., που αποτελείται από 9 αίθουσες, μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 2.000 άτομα. Η μεγαλύτερη από τους 10 χώρους μπορεί να υποδεχτεί 1.000 άτομα, ενώ οι υπόλοιπες έχουν διαφορετικές χωρητικότητες και μπορούν να φιλοξενήσουν μικρότερου αριθμού συμμετέχοντες.

Το state-of-the-art συνεδριακό του κέντρο είναι ο ιδανικός χώρος για συμπόσια, επαγγελματικά events, συνέδρια, ημερίδες και παρουσιάσεις. Έχει πλήρη κλιματισμό, φυσικό φωτισμό, άριστη ακουστική και ευέλικτη διαρρύθμιση, τον πιο σύγχρονο οπτικοακουστικό εξοπλισμό, που θα υποβοηθήσει σε ομιλίες, ημερίδες και παρουσιάσεις νέων προϊόντων και υπηρεσιών.

Οι συμμετέχοντες σε συνέδρια ή άλλα events στο Avra Imperial Beach Resort & Spa στην Κρήτη θα έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να απολαύσουν τις υπέροχες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, αλλά και να ανακαλύψουν τις ομορφιές του νομού Χανίων.