Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πολυχώρος Αθηναΐς

Σε ένα από τα πιο ζωντανά σημεία της πόλης, κάπου μεταξύ Βοτανικού, Κεραμικού και δίπλα στο Γκάζι, βρίσκεται ο πολυχώρος Αθηναΐς, μια εγγυημένη επιλογή για διοργάνωση εκδηλώσεων. Η βιομηχανική περιοχή έχει πλέον μεταμορφωθεί σε πολιτιστικό και καλλιτεχνικό σταυροδρόμι της Αθήνας, με νέους χώρους τέχνης, στούντιο εικαστικών και νέες αρχιτεκτονικές προτάσεις, εντός των οποίων συγκαταλέγεται κι ο πολυχώρος, συνολικής έκτασης 2.500 τ.μ.

Με δυνατότητα να φιλοξενήσουν από 100 έως 1.500 άτομα, οι αίθουσες της Αθηναΐδας είναι η ιδανική επιλογή για εκδηλώσεις υψηλών απαιτήσεων, με πρωτοτυπία, ποιότητα και διακριτική πολυτέλεια. Επιστημονικά συμπόσια, επίσημα δείπνα και εταιρικές παρουσιάσεις μέχρι και πρωτοποριακά happenings, φιλοξενούνται στον χώρο πρωτοποριακής σχεδίασης, με προηγμένο οπτικοακουστικό εξοπλισμό, άρτια τηλεπικοινωνιακή υποδομή και πολλές ακόμη παροχές.

Οι μοναδικές αίθουσες SILK ROOM, ATRIUM και ART HALL, διαμορφωμένες με έμπνευση και διακοσμημένες με σημαντικά έργα σύγχρονης τέχνης, συνθέτουν ένα περιβάλλον με άποψη και έντονη προσωπικότητα, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις μιας αληθινής εμπειρίας.

Η αναλλοίωτη αξία της υψηλής αισθητικής, η γοητεία του σύγχρονου design, η μαγεία της τέχνης και οι ρομαντικές μνήμες του παλιού μεταξουργείου, δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα για μια πραγματική γιορτή των αισθήσεων.