Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Συνολική έκταση: 143.000 τ.μ.
Αριθμός συνέδρων: 8.000
Μεγαλύτερη αίθουσα: 2.000 άτομα
Υψηλής τεχνολογίας οπτικοακουστικός εξοπλισμός
Πάρκινγκ 750 θέσεων

Μέγαρο Μουσικής

Το Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών αποτελεί έναν εξαιρετικό, σύγχρονο χώρο συνεδρίων υψηλής αισθητικής και τεχνολογίας. Σημείο αναφοράς στο κέντρο της Αθήνας, συνολικής έκτασης 143.000 τ.μ., προσφέρει μια ευρεία επιλογή από δεκαοκτώ αίθουσες συνεδριάσεων, άνετους λειτουργικούς εκθεσιακούς χώρους και μεγαλοπρεπή φουαγιέ των 12.000 τ.μ. Η συνολική χωρητικότητά του είναι 8.000 σύνεδροι ανάλογα με τη διάταξη, ενώ η μεγαλύτερη συνεδριακή αίθουσα μπορεί να φιλοξενήσει περίπου 2.000 άτομα.

Τις κύριες συνεδριακές αίθουσες αποτελούν τα αμφιθέατρα Φίλων της Μουσικής (1.960 άτομα), Αλεξάνδρα Τριάντη (1.500 άτομα), Νίκος Σκαλκώτας (380 άτομα), Δημήτρης Μητρόπουλος (450 άτομα) και η Αίθουσα Banquet (650 άτομα), οι οποίες συνδυάζονται με αίθουσες παράλληλων συνεδριάσεων δυναμικότητας από 25 έως 180 άτομα.

Όλες οι αίθουσες είναι εξοπλισμένες με υψηλής τεχνολογίας οπτικοακουστικό εξοπλισμό περιλαμβάνοντας συστήματα ταυτόχρονης μετάφρασης. Σε όλους τους χώρους του συνεδριακού κέντρου διατίθεται ασύρματο ίντερνετ.

Επιπλέον, διαθέτει πάρκινγκ 750 θέσεων, συνδέεται με το μετρό της Αθήνας και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με μεγάλα και πολυτελή ξενοδοχεία.

Το Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών από την αρχή της λειτουργίας του έχει φιλοξενήσει με επιτυχία σημαντικά διεθνή συνέδρια και εκθέσεις. Το παγκόσμιας εμβέλειας ετήσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα του Μεγάρου, σας επιτρέπει να προσφέρετε στους συνέδρους σας αξέχαστες στιγμές πνευματικής απόλαυσης.