Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

The Margi hotel & Margi farm

Το ξενοδοχείο The Margi είναι ένας επίγειος παράδεισος στη γειτονιά της Βουλιαγμένης, μόλις λίγα βήματα μακριά από τις παραλίες της Αθηναϊκής Ριβιέρας και σε κοντινή απόσταση από τα ιστορικά αξιοθέατα στο κέντρο της Αθήνας. Το ικανότατο προσωπικό του ξενοδοχείου και η εξαιρετική και φημισμένη ποιοτική του κουζίνα, βάζουν τη δική τους πινελιά σε οποιαδήποτε εκδήλωση κι αν διοργανώσουμε: επαγγελματική συνάντηση, γενέθλια, επέτειο, παρουσίαση προϊόντων, πάρτυ.

 

Οι χώροι που διατίθενται ποικίλουν σε μέγεθος, από μικρό και φιλικό μέχρι μεγάλο και πολυτελές. Από το επιβλητικό Μ-Hall (400 άτομα) μέχρι το φιλόξενο και οικείο J-Lounge (250 άτομα), τις καμπάνες δίπλα στην πισίνα, οι επιλογές είναι απεριόριστες. Η φάρμα, δε, έχει προσφέρει μία ακόμη εναλλακτική, σε όλους εκείνους που προτιμούν να συνδυάσουν την εταιρική τους εκδήλωση με το όμορφο, φυσικό περιβάλλουν και τις βιολογικές καλλιέργειες!

 

Όλοι οι χώροι συναντήσεων είναι εξοπλισμένοι με οπτικοακουστικές υπηρεσίες, ενσωματωμένες οθόνες προβολής, φωτισμό υψηλής τεχνολογίας, οθόνη τηλεόρασης υψηλής ανάλυσης και δωρεάν WiFi σε όποιο σημείο του ξενοδοχείου βρίσκεστε.  

 

Το μοναδικό στυλ των δωματίων του The Margi προσδίδει μία αίσθηση άνεσης, στη φιλοξενία των επισκεπτών.