Skip to main content

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Κύριο αντικείμενο απασχόλησης αποτελεί η διοργάνωση επιστημονικών συνεδρίων και εκδηλώσεων εντός κι εκτός συνόρων- εντός κι εκτός των ορίων, όπως τα έχουμε μάθει μέχρι σήμερα. Project που υλοποιούνται από μία διεπιστημονική ομάδα, με έμπιστους συνεργάτες που «διψάνε» για δημιουργία, χρησιμοποιούν καινοτόμες πρακτικές και στο τέλος κάθε εργασίας μοιράζονται την ίδια επιτυχία!
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η Expert Events ξεκίνησε ως ιδέα γύρω στα τέλη του 2014. Σε ένα καφέ, στην Ηλιούπολη ο Αλέξανδρος, ο Αντώνης και η Βερίνα προσπαθούσαν να δώσουν σάρκα κι οστά σε μία εταιρεία που θα αποτελούσε τον δικό σου, προσωπικό συνεργάτη στην επόμενη εκδήλωση.

Το Σεπτέμβριο του 2016 ιδρύθηκε κι επίσημα η εταιρεία, με όνομα, όραμα και δυνατούς partner.

 

Σε ένα κτίριο στο κέντρο της Αθήνα, δίπλα στην Ηρώδου Αττικού και λίγα μόλις μέτρα από τον Εθνικό Κήπο, φιλοξενούνται τα γραφεία της, διατηρώντας τη νοσταλγία στο κλασικό, με μια περισσότερο σύγχρονη αισθητική. Αυτός ο χώρος είναι το εργαστήριο έμπνευσης, έρευνας, αλλά και εφαρμογής, σε κάθε προσφερόμενη υπηρεσία.

ΟΡΑΜΑ

Έχοντας ως προτεραιότητα την ενδυνάμωση των εθνικών συνεδρίων και συναντήσεων, σε μια εποχή όπου επιστημονικές και κοινωνικές εκδηλώσεις προσπαθούν συνεχώς να προσαρμοστούν στα διεθνή πρότυπα, εργαζόμαστε μεθοδικά, υπό το πνεύμα της εξωστρέφειας.

Τα έργα μελέτης που αναλαμβάνουμε, επιδιώκουμε να στέκονται ανταγωνιστικά απέναντι σε εκείνα του διεθνούς χώρου. Η ανάδειξη, η διείσδυση και η εδραίωση των project μας στον κλάδο αποτελεί για εμάς αυτοσκοπό!

Στρατηγική

Προσεγγίζουμε εξατομικευμένα κάθε έργο μελέτης, με στόχο την ανάδειξη της ιδιαίτερης αξίας του. Σε κάθε κομμάτι της διοργάνωσης, επιλέγουμε τις κατάλληλες πρακτικές κι εργαλεία για τις ανάγκες του project.

 

Μέσα από την ανταλλαγή γνώσεων, την έρευνα και την ομαδική εργασία, οραματιζόμαστε να αναβαθμίζουμε συνεχώς τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Αν εμπιστευτείτε την ομάδα μας, θα βγείτε κερδισμένοι!

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ & ΑΞΙΕΣ

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ

Οι άνθρωποι πετυχαίνουν περισσότερα όταν εργάζονται μαζί και συνεργάζονται με ένα κοινό στόχο. Η προσεκτική επιλογή των συνεργατών μας είναι το πρώτο κεφάλαιο στο «βιβλίο που γράφει» η εταιρεία. Διαθέτοντας ισχυρά δίκτυα συνεργατών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναβαθμίζουμε το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρουμε!

ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

και την καινοτομία που προσφέρει η πρόοδος της τεχνολογίας. Από τα πιο σημαντικά πράγματα στη δουλειά μας είναι να κατανοούμε, να σεβόμαστε και να χρησιμοποιούμε την εμπειρία από την παγκόσμια αγορά, χωρίς όμως να ξεχνάμε τις ανάγκες της εγχώριας. Το ζητούμενο είναι κάθε εκδήλωση να δομείται πάνω σε διεθνείς πρακτικές, με παραδοσιακά χαρακτηριστικά γνωρίσματα!

ΑΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΜΑΣ

Η επιθυμία σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Στεκόμαστε δίπλα σας. Αφουγκραζόμαστε αυτό που ζητάτε και του δίνουμε υπόσταση μέσω της δικής μας τεχνογνωσίας. Συζητάμε μαζί-καταλήγουμε μαζί, σε κάθε συνάντησή μας. Σεβόμαστε τις παρατηρήσεις σας και τις διαχειριζόμαστε, με μοναδικό σκοπό να εξελίξουμε τις υπηρεσίες μας. Είναι άλλωστε πολύ σημαντικό για εμάς να ικανοποιούμε τις προσδοκίες σας!

Γιατι την expert events;

Υπάρχει μια ιδιαιτερότητα στη σχέση που δημιουργούμε με κάθε έναν από εσάς. Το δικό σας project αποτελεί το δικό μας προσωπικό στοίχημα. Η δική σας επιτυχία γίνεται και δική μας!
Διαθέτουμε εμπειρία.

Εκτός από διοργανωτές, έχουμε πολλές φορές βρεθεί και ως συμμετέχοντες σε πολλές εκδηλώσεις. Αυτό μας έχει δώσει την ικανότητα να κρίνουμε ως παρατηρητές, αλλά και την ώθηση να αναβαθμίζουμε το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Εμπνέουμε. Αναζητούμε το καινοτόμο.

Δεν παραβλέπουμε την παράδοση. Είμαστε συνεπείς απέναντί σας, αλλά πρώτα απέναντι στον εαυτό μας. Εργαζόμαστε με πείσμα και μεράκι. Θεμελιώδης αρχή μας είναι η διαχείριση εκδηλώσεων άκρως επαγγελματικών, με ανθρώπινο όμως πρόσωπο.

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ!

Στα γραφεία της Expert Events απασχολείται μία διεπιστημονική ομάδα, τα μέλη της οποίας διαθέτουν πολυετή πείρα και αλληλοσυμπληρούμενες δεξιότητες.

Η ομάδα μας έχει αναπτύξει σταθερές συνεργασίες που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της εργασίας και αναβαθμίζει το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρουμε!

Η καλή συνεργασία βασίζεται στην επικοινωνία, τη συνέπεια, τα διακριτά όρια αρμοδιοτήτων και τον αμοιβαίο σεβασμό. Με τεχνογνωσία και επαγγελματική δέσμευση συνεργαζόμαστε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Άλλωστε, η επιτυχία των project που αναλαμβάνουμε είναι συλλογική υπόθεση!
ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΑΡΑΚΙΔΑΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΑΡΑΚΙΔΑΣ

Managing Director

ΛΟΡΕΤΤΑ ΖΙΚΟΥ

ΛΟΡΕΤΤΑ ΖΙΚΟΥ

Social Manager

ΒΕΡΙΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΒΕΡΙΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ

Corporate events specialist

ΝΙΚΟΣ ΦΛΩΡΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΦΛΩΡΟΣ

Project manager

ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΠΟΓΕΙΩΣΕΤΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ EVENT ΣΑΣ;